airpop logo

 

Κυρίες και κύριοι,

καλωσορίζουμε ένα νέο brand-name

για ένα καθιερωμένο υλικό.

Παλαιότερα γνωστό ως EPS (Expandable Polystyrene

- Διογκωμένη πολυστερίνη.)

Airpop  engineered air

Αλλά γιατί να δώσουμε ένα νέο όνομα σε ένα υλικό

με 60χρονια παρουσία στη διεθνή αγορά;

Απλά, επειδή το όνομα Airpop

φέρνει στο μυαλό μας από τι αποτελείται……..

Από αέρα έως 98%

 

www.airpop.com
 
 
airpop video
 
 

 

EPSHELLAS

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗΣ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ GRENFELL ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

 

Αγαπητοί συνεργάτες,

Με αφορμή το τραγικό συμβάν της πυρκαγιάς του Grenfell Tower στο Λονδίνο ήρθαν στο φως ανεύθυνες δηλώσεις που όχι μόνο εκμεταλλεύονται τον πόνο και την αγωνία των συνανθρώπων μας αλλά παραπληροφορούν το καταναλωτικό κοινό δημιουργώντας ψευδείς εντυπώσεις.

Απέναντι σε αυτά, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης, εκφράζει πρώτα απ’ όλα τη λύπη του για το χαμό των συνανθρώπων μας που προφανώς έχουν πέσει θύματα αστοχιών που πρέπει να ερευνηθούν άμεσα. Τον τελευταίο καιρό ακούμε διάφορα στις τηλεοράσεις και διαβάζουμε σε ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο για τη φωτιά αυτή. Για αυτό το λόγο θα θέλαμε να ενημερώσουμε με υπευθυνότητα εσάς τους συνεργάτες μας για τις «αλήθειες» πίσω από αυτό το συμβάν που είναι διαφορετικές από αυτές που έμμεσα ή άμεσα επιθυμούν να σκηνοθετήσουν πρόσφατα ανεύθυνα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα στον Ελληνικό αλλά και διεθνή τύπο.

 1. Στην πρόσοψη του κτιρίου ΔΕΝ είχε χρησιμοποιηθεί ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ τύπου ETICS. Ήταν ένα σύστημα αεριζόμενης πρόσοψης που άφηνε ακάλυπτο το μονωτικό υλικό, με κάλυψη από τα γνωστά διακοσμητικά σύμμικτα πάνελ, που χρησιμοποιούνται και στη χώρα μας. Να θυμίσουμε πως τέτοιου τύπου πάνελ δεν είναι σκέτο αλουμίνιο, αλλά ένα σάντουιτς δύο φύλλων αλουμινίου βαμμένα ή όχι και στη μέση μια στρώση πολυαιθυλενίου. Το θερμομονωτικό υλικό δεν κάηκε ολοσχερώς, αντιθέτως, θα δείτε σε εικόνες ότι τα πάνελ εξαφανίστηκαν ολοσχερώς, αφού κάηκαν στο σύνολο τους.

GRENFELL1

 

 1. Το θερμομονωτικό υλικό που χρησιμοποιήθηκε στο συγκεκριμένο κτίριο ΔΕΝ ήταν ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΟ ΠΟΛΥΣΤΥΡΕΝΙΟ EPS, αλλά θερμομονωτικές πλάκες πολυουρεθάνης, ειδικές για προσόψεις ψηλών μεταλλικών κτιρίων. (https://www.celotex.co.uk/products/rs5000). Δεν υπάρχει απαγόρευση του συγκεκριμένου υλικού για χρήση σε εξωτερικές εφαρμογές, (αντιθέτως υπάρχουν όλα τα πιστοποιητικά πυρασφάλειας) το οποίο μάλιστα στο μεγαλύτερο μέρος του, απλά παραμορφώθηκε και μαύρισε από τις υψηλές θερμοκρασίες, όπως όλα τα θερμομονωτικά προϊόντα ΧΩΡΙΣ εξωτερική επικάλυψη.
 1. Αν δώσετε λίγο περισσότερη προσοχή στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν, θα δείτε ότι επειδή η πρόσοψη ήταν αεριζόμενη είναι και η αιτία που η φλόγα από τα πάνελ προσέβαλε την πολυουρεθάνη (φαινόμενο καμινάδας) η οποία παραμορφώθηκε, διότι προφανώς ήταν αυτοσβενύμενου τύπου. Το ίδιο περίπου θα συνέβαινε και με οποιοδήποτε άλλο υλικό, ακόμα και με τα δήθεν άκαυστα υλικά που κάποιοι επιτήδειοι διαφημίζουν. Αντιθέτως αν προσέξει κάποιος τη φωτογραφία, τα πάνελ επικάλυψης εξαφανίστηκαν αφού κάηκαν στο σύνολο τους.
 1. Να πούμε επίσης ότι η φωτιά έκαψε τα πάντα μέσα στο κτίριο, πριν βγει από τα παράθυρα και επεκταθεί. Δεν υπάρχει δομικό υλικό που σε τέτοιες συνθήκες 1.000 0C και πάνω δεν καίγεται με κάποιον τρόπο. Γι’ αυτό και όλα τα δομικά υλικά δεν χαρακτηρίζονται από το αν καίγονται ή όχι, αλλά από την αντίδρασή τους στην φωτιά. Να θυμίσουμε για την ιστορία ότι ο πύργος – ξενοδοχείο στο Ντουμπάι (The Address Downtown Dubai) που είχε καεί, είχε την ίδια κατασκευή αεριζόμενης πρόσοψης!
 1. Το συγκεκριμένο κτίριο δεν είχε προβόλους, όπως η πλειονότητα των Ελληνικών κτιρίων που σχεδόν όλη η περίμετρός τους σε κάθε όροφο περικυκλώνεται από μπαλκόνια, τα οποία δρουν από μόνα τους ως ζώνες πυρασφάλειας και δεν επιτρέπουν στη φωτιά να επεκταθεί στους από πάνω ορόφους.

Σε ό,τι αφορά στα δήθεν άκαυστα υλικά, ο Σύνδεσμος υπενθυμίζει ότι ακόμη ΔΕΝ έχουν ανακαλυφθεί «άκαυστα» υλικά. Αντιθέτως όλα τα υλικά - φυσικά και τα ινώδη - έχουν σημείο ανάφλεξης σε συγκεκριμένες συνθήκες όπως αποδεικνύεται άλλωστε από τη βιβλιογραφία που είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου.

Επιπλέον, τα παραπάνω επιβεβαιώνονται από γνωμοδότηση της επιστημονικής επιτροπής μηχανολόγων του Τ.Ε.Ε.  η οποία λέει «….το κριτήριο κατατάξεως των υλικών ως προς την «ακαυστότητα» του ΠΔ 71/88 σήμερα ορίζεται ως Κατάταξη βάσει στοιχείων αντιδράσεως των υλικών σε δοκιμές πυρός. Επομένως σήμερα δεν ομιλούμε πλέον για «ακαυστότητα» αλλά για «αντίδραση σε φωτιά».

Οι κανονισμοί πυροπροστασίας όλων των χωρών προβλέπουν, ανάλογα με την χρήση των κτιρίων, τις απαιτήσεις για τα υλικά και τα συστήματα με τα οποία κατασκευάζονται και εξοπλίζονται τα κτίρια με γνώμονα πάντα την ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής. Ειδικότερα στον ευρωπαϊκό χώρο, οι κανονισμοί αυτοί βασίζονται στα αντίστοιχα ευρωπαϊκά πρότυπα τα οποία καθορίζουν και τις αναγκαίες δοκιμές προκειμένου τα υλικά και τα συστήματα να κυκλοφορούν στην αγορά και να τοποθετούνται στα κτίρια. Σε καμία περίπτωση όμως δεν υπάρχει ο όρος «άκαυστα».

Άρα οι ισχυρισμοί περί «ακαύστων» υλικών τελικά αποτελούν μύθο.

Να σημειωθεί ότι ο έλεγχος ποιότητας παραγωγής των Ελληνικών προϊόντων EPS - airpop που παράγονται από τα μέλη του συνδέσμου, πραγματοποιείται σε εξαμηνιαία βάση από ευρωπαϊκό φορέα πιστοποίησης κοινοποιημένο στη - CEN. Ειδικά για την οικοδομική διογκωμένη πολυστερίνη EPS - airpop προβλέπεται ως προς την αντίδραση στη φωτιά να είναι αυτοσβενύμενη Ευρωκλάσης Ε. Δηλαδή ελλείψει εστίας πυρός σβήνει μόνη της.

Η κατάταξη ως προς την αντίδραση στη φωτιά ξεκινάει από F που είναι το χειρότερο και φτάνει έως Α1 το καλύτερο. Σε ένα σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης ETICS μας ενδιαφέρει η κατάταξη ως προς την αντίδραση στη φωτιά του συστήματος ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ και όχι μεμονωμένα κάθε υλικού που περιλαμβάνει. Έτσι ακόμη και αν το θερμομονωτικό υλικό είναι κλάσης  Ε, το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης σαν σύνολο έχει κατάταξη από Α2Β και C γιατί η επικάλυψη του θερμομονωτικού αποτελείται από 2 στρώσεις επιχρισμάτων ενισχυμένων με πλέγμα που το προστατεύουν κατά τη φωτιά.

Η ασφάλεια των συστημάτων Εξωτερικής Θερμομόνωσης διεθνώς, επιβεβαιώνεται από τα στατιστικά στοιχεία που περιλαμβάνονται σε μελέτη ανεξάρτητου ινστιτούτου και δείχνουν τις τάσεις της αγοράς σε δύο μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες, την Γαλλία άνω των 3,5 εκατομ. m2 και την Γερμανία άνω των 42 εκατομ. m2. Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία, το 82-98 % των συστημάτων κατασκευάζονται με διογκωμένη πολυστερίνη EPS.

Τέλος, να επαναλάβουμε ότι τόσο ο Ελληνικός Σύνδεσμος, αντίστοιχοι Σύνδεσμοι, όσο και οι εταιρίες παραγωγής διογκωμένης πολυστερίνης σε όλον τον κόσμο, θα συνεχίσουν να εργάζονται με μοναδικό σκοπό τη δημιουργία ακόμη πιο ασφαλών και αποτελεσματικών υλικών θερμομόνωσης.

Κρίναμε σκόπιμο να σας ενημερώσουμε για την αλήθεια πίσω από αυτό το γεγονός, για να μπορείτε και εσείς να απαντήσετε σε ερωτήσεις και σχόλια από τους πελάτες σας σε ότι αφορά την καύση των υλικών μας. Να θυμίσουμε πως όλα μας τα υλικά παράγονται από αυτοσβενύμενη Ά ύλη και διαθέτουν πιστοποίηση CE που αποτελεί βεβαίωση καταλληλότητας για οικοδομική χρήση.

Παραμένουμε δίπλα σας για περισσότερες πληροφορίες, διευκρινήσεις.

 

facebook icon twitter icon googleplus icon

 

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

 

Εισαγωγή.

Σεβόμαστε και υποστηρίζουμε τα ατομικά δικαιώματα στην ιδιωτική ζωή και την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό να προστατεύουμε

τις προσωπικές σας πληροφορίες και θέλουμε να κάνουμε την κάθε εμπειρία των χρηστών της ιστοσελίδας μας απόλυτα ασφαλή.

Έχουμε αναπτύξει αυτή την Πολιτική για να γνωρίσετε τις πρακτικές μας για τη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη των προσωπικών σας δεδομένων και κάθε άλλης πληροφορίας

που συλλέγουμε.

Εφαρμοστέο Δίκαιο.

Το εφαρμοστέο δίκαιο προστασίας προσωπικών δεδομένων, αποτελείται από την ισχύουσα εθνική και κοινοτική νομοθεσία για τη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη των προσωπικών

σας δεδομένων, συμπεριλαμβανομένου του Κανονισμού 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που ψηφίστηκε την 27η Απριλίου 2016 και τίθεται σε εφαρμογή

από τις 25 Μαΐου 2018.

 

Υπεύθυνος Επεξεργασίας.

Η επιχείρηση Μόνωση & Συσκευασία - Ανδρέας Δ. Λαγουδάκης, είναι η υπεύθυνη επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων και υπό αυτή την ιδιότητά έχει την υποχρέωση

να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την τήρηση του εμπιστευτικού χαρακτήρα των προσωπικών σας δεδομένων. Για κάθε επιπλέον πληροφορία, ενημέρωση

ή διαγραφή προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Συλλογή Πληροφοριών.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας χωρίς να χρειαστεί να δώσετε κανένα προσωπικό σας στοιχείο.

Προσωπικά σας στοιχεία θα ζητηθούν στην περίπτωση χρήσης της φόρμας επικοινωνίας (ονοματεπώνυμο και ηλεκτρονική διεύθυνση e-mail)

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, ενδέχεται να αποθηκεύσουμε/καταχωρήσουμε την σχετική αλληλογραφία/επικοινωνία σας.

Κατά την διάρκεια της περιήγησης στην ιστοσελίδα μας, χρησιμοποιούμε κρυπτογράφηση 256bit με πιστοποιητικό Geo Trust RapidSSL Certificate,

που εξασφαλίζει την ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων.

 

Πληροφορίες που λαμβάνουμε αυτόματα όταν επισκέπτεστε την Ιστοσελίδα

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα, το πρόγραμμα περιήγησης ιστού αποστέλλει δεδομένα προς τους διακομιστές μας. Με αυτές τις πληροφορίες μπορούμε να βελτιστοποιήσουμε

τις υπηρεσίες μας, εξατομικεύοντας και βελτιώνοντας την εμπειρία σας όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα.

Αυτές οι πληροφορίες ενδέχεται να συμπεριλαμβάνουν τα κάτωθι στοιχεία:

 • τη διεύθυνση IP σας,
 • την ημερομηνία και την ώρα της επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα,
 • την διεύθυνση URL παραπομπής (δηλαδή την ιστοσελίδα από την οποία προήλθε ο χρήστης),
 • τις σελίδες που έχετε επισκεφτεί στον διαδικτυακό μας τόπο,
 • πληροφορίες για τη συσκευή που χρησιμοποιείτε και για το πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας (τύπος του προγράμματος περιήγησης ιστού και έκδοση, λειτουργικό σύστημα κ.τ.λ.).

 

Πληροφορίες για τη θέση σας:

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, το κινητό σας ή την φορητή συσκευή σας, μπορούμε να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε πληροφορίες για

την πραγματική σας θέση. Σημειώστε ότι θα σας ενημερώσουμε αν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που αφορούν τη θέση σας, ενώ συνήθως μπορείτε να μην

επιτρέψετε ή να απενεργοποιήσετε την αποστολή πληροφοριών της θέσης σας μέσω των ρυθμίσεων της συσκευής σας ή του προγράμματος περιήγησης ιστού σας. 

 

Χρήση των Cookies

Τα Cookies είναι μικρά αρχεία κειμένων που αποστέλλονται στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιεί ο Πελάτης και αποθηκεύονται στον υπολογιστή του, όσο ο Πελάτης

βρίσκεται μέσα στην ιστοσελίδα της Εταιρίας. Σε καμία περίπτωση τα cookies δεν περιέχουν προσωπικές πληροφορίες ή πληροφορίες, οι οποίες θα επιτρέψουν σε οποιονδήποτε να

επικοινωνήσει με τον επισκέπτη του δικτυακού τόπου, μέσω τηλεφώνου, e-mail, κ.λπ. Επιπλέον, με την χρήση των cookies δεν υπάρχει πρόσβαση στα έγγραφα ή αρχεία του υπολογιστή.

  Τα cookies βοηθούν την επιχείρηση να βλέπει την απόδοση και την  επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας της, βελτιώνοντας την παρουσίαση και το περιεχόμενό της, σύμφωνα με τις προτιμήσεις

των επισκεπτών της.

Χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων.

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους σκοπούς που περιγράφονται συνοπτικά κατωτέρω:

 • Διαχείριση της παραγγελίας: Χρησιμοποιούμε πληροφορίες όπως το όνομά σας, τη διεύθυνσή σας και λεπτομέρειες πληρωμής για να μπορούμε να επεξεργαστούμε και να σας παραδώσουμε τις παραγγελίες σας, καθώς και για να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση της παραγγελίας σας.
 • Εξυπηρέτηση Πελατών: Εάν επικοινωνήσετε (τηλεφωνικά ή εγγράφως) με την επιχείρηση (ή αντιστρόφως), χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες της παραγγελίας σας καθώς και το ιστορικό της επικοινωνίας μας για να απαντήσουμε στα αιτήματά σας, να διαχειριστούμε την παραγγελία σας, να διευκολύνουμε την άσκηση των δικαιωμάτων σας και γενικότερα για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.
 • Μάρκετινγκ/Προώθηση: Για να σας αποστέλλουμε μηνύματα (e-mail) με νέα και ενημερώσεις σχετικά με την ιστοσελίδα και τις Υπηρεσίες μας, για να σας παρέχουμε και να σας στέλνουμε πληροφορίες που απευθύνονται στα ενδιαφέροντά σας λαμβάνοντας σε κάθε περίπτωση την προηγούμενη συγκατάθεσή σας για να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ανωτέρω σκοπούς.
 • Χρήση της ιστοσελίδας: Για να βελτιώσουμε και να προσαρμόσουμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας και τις προσφορές προϊόντων, για να αναλύσουμε τη χρήση της ιστοσελίδας.

 

Αποκάλυψη των Προσωπικών σας Δεδομένων.

Δεν πωλούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα σε τρίτους, ούτε και παραχωρούμε σε τρίτους άδειες για να τα χρησιμοποιούν για λογαριασμό τους. Ωστόσο, κατά τη συνήθη πορεία

των εμπορικών δραστηριοτήτων μας  μπορεί να μοιραστούμε κάποια από τα Προσωπικά σας Δεδομένα με:

 • περιορισμένο αριθμό του προσωπικού μας, στο βαθμό που είναι αναγκαίο για να σας παρέχουμε τις Υπηρεσίες μας,
 • τρίτους συνεργάτες μας που ενεργούν για λογαριασμό μας σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική,
 • ή όπως επιτρέπεται ή απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

 

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Εάν είστε συνδεδεμένοι σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης κατά την διάρκεια της επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα μας, τότε το μέσο κοινωνικής δικτύωσης θα μπορεί να προσθέσει

αυτή την πληροφορία στο αντίστοιχο προφίλ σας. Εάν δεν θέλετε να πραγματοποιηθεί τέτοια μεταβίβαση δεδομένων, τότε παρακαλούμε να αποσυνδεθείτε από το σχετικό

μέσο κοινωνικής δικτύωσης πριν συνδεθείτε με την ιστοσελίδα.

 

Αποκάλυψη σύμφωνα με το νόμο.

Μπορούμε να αποκαλύψουμε προσωπικά σας δεδομένα, όπως επιτρέπεται ή απαιτείται από το νόμο. Για παράδειγμα, μπορεί να υποχρεωθούμε να  αποκαλύψουμε προσωπικά σας

δεδομένα σύμφωνα με δικαστική απόφαση, εισαγγελική διαταγή ή παραγγελία ή απόφαση άλλου διοικητικού οργάνου.

 

Cookies Google Analytics

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί μια υπηρεσία ανάλυσης ιστού της Google Inc.το Google Analytics

Το Google Analytics χρησιμοποιεί μια ειδική μορφή «cookie», και επιτρέπει την ανάλυση της χρήσης της ιστοσελίδας από εσάς. 

Η Google χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες για λογαριασμό μας, με σκοπό να μας παρέχει στατιστικά στοιχεία και την αναλύση της από μέρους σας χρήση αυτού του ιστοτόπου.

Η διεύθυνση IP που μεταδίδεται στο Google Analytics από το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν συνδυάζεται με άλλα δεδομένα από το Google. Μπορείτε να

αποτρέψετε την αποθήκευση των cookies επιλέγοντας την κατάλληλη ρύθμιση στο λογισμικό του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε.

Μπορείτε επίσης να απαγορεύσετε στην Google να καταγράφει στοιχεία που σχετίζονται με τη χρήση του ιστοτόπου από εσάς και προέρχονται από το cookie

(συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP σας) και να επεξεργάζεται αυτά τα δεδομένα, εφόσον μεταφορτώσετε και εγκαταστήσετε το plug-in του προγράμματος περιήγησης που

διατίθεται στον σύνδεσμο ΕΔΩ.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την google και τους όρους χρήσης και την προστασία των προσωπικών δεδομένων ΕΔΩ.

 

Συναίνεση

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συναινείτε με την πολιτική απορρήτου μας.

 

 

Σύμφωνα με την Ελληνική και κοινοτική νομοθεσία, όταν μια ιστοσελίδα έχει έδρα στην Ε.Ε ή απευθύνεται στους κατοίκους της,

πρέπει να δηλώνει στους χρήστες, ότι χρησιμοποιεί cookies.

Τα cookies είναι μικρά αρχεία που τοποθετούν οι τοποθεσίες Web στον υπολογιστή σας, ώστε να αποθηκεύουν πληροφορίες

σχετικά με εσάς και τις προτιμήσεις σας.

Τα cookies μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία περιήγησης επιτρέποντας στις τοποθεσίες να απομνημονεύουν τις προτιμήσεις σας

ή δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αποφεύγετε τη σύνδεση κάθε φορά που επισκέπτεστε συγκεκριμένες τοποθεσίες.

Χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπο μας για τη διαχείριση των περιόδων σύνδεσης, για την παροχή εξατομικευμένων ιστοσελίδων

και για την προσαρμογή περιεχομένου ώστε να αντικατοπτρίζει τις ιδιαίτερες ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας. Επίσης τα cookies

μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να συντάξουμε ανώνυμες, αθροιστικές στατιστικές που μας επιτρέπουν να αντιληφθούμε πώς το

κοινό χρησιμοποιεί τον ιστότοπο μας και βοηθούν να βελτιώσουμε την δομή και το περιεχόμενό του. Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε

την προσωπική σας ταυτότητα από τις πληροφορίες αυτές.

Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης για να απορρίψετε ορισμένα ή και όλα τα cookies.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κάποιες λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο μέσω της χρήσης cookies και εάν επιλέξετε την απόρριψη

των cookies, αυτές οι λειτουργίες ενδέχεται ην είναι διαθέσιμες.

Διαβάστε την πλήρη Πολιτική Απορρήτου